Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 1-3 dagar! Det är snabbast i Sverige det!

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du
Filtrera & anpassa

Viner från Galhaud

Jean-Francois Galhaud bor i det gamla familjeslottet i mitten av St.milion, men har också en egendom i Languedoc, där han också gör vin. Grenache är druvan bakom Chåteauneuf-du-Pape och Spaniens Priorat. Detta vin är ytterligare ett bevis på att ...

Läs mer om Galhaud
Dölj atlas

Mer om viner från Galhaud

Jean-Francois Galhaud bor i det gamla familjeslottet i mitten av St.Émilion, men har också en egendom i Languedoc, där han också gör vin. Grenache är druvan bakom Chåteauneuf-du-Pape och Spaniens Priorat. Detta vin är ytterligare ett bevis på att druva kan ge riktigt stora viner! Druvan har ett tunt skal, vilket gör att vinet sällan är mörkt. Den har ofta en rik, varm, kryddig doft och sammetslen smak, men förlorar all sin karaktär, om avkastningen stiger. Druvorna till vinet växer med vid floden Agly på skifferterrasserna i Maury vid foten av Pyrenéerna. Klimatet är varmt, men med kalla nätter. Vinrankorna är mycket gamla, 40-60 år och avkastar endast 30-40 hl/ha - Och druvorna får hänga på vinstockarna långt in i oktober innan plockarna börja skörda de små torkade druvorna. Vinet görs med hjälp av de mest avancerade metoden: 50% av musten får en extremt lång och sval jäsning medan 50% får en mildare jäsning vid 27-29°C. Efter den andra malolaktiska jäsningen flyttar man inte vinet, ingen klarning, innan buteljering. Detta för att bevara den så överdådigt kryddiga frukten bäst.