Filtrera & anpassa

Viner från Gagliole

Gagliole är en gård med anor från år 994, mittbland Chiantis mjuka kullar och cypressalléer. Druvorna odlas på omsorgsfullt bevarade terasser somsmälter samman i ett landskap av tradition, passion och skönhet. Vinmakare ärGiulio Carmassi.Giulio har ...

Läs mer om Gagliole

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Gagliole

Gagliole är en gård med anor från år 994, mitt bland Chiantis mjuka kullar och cypressalléer. Druvorna odlas på omsorgsfullt bevarade terasser somsmälter samman i ett landskap av tradition, passion och skönhet. Vinmakare är Giulio Carmassi. Giulio har en examen i agronomi och oenologi från universitetet i Pisa och Turin. Han har praktisk erfarenhet från vingårdar i regionen Chianti Classico och Californinen och är nuansvarig för produktion och produkterna från gården.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du