Filtrera & anpassa

Vinerna från Fuligini

Fuligni är en vinproducent från Toscana i Italien, som grundades 1923 av Giovanni Fuligni. Deras vingårdar ligger i Montalcino, i den södra delen av Toscana, och sträcker sig över 100 hektar. Området är känt för att producera några av de finaste röda ...

Läs mer om Fuligini

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Fuligini

Fuligni är en vinproducent från Toscana i Italien, som grundades 1923 av Giovanni Fuligni. Deras vingårdar ligger i Montalcino, i den södra delen av Toscana, och sträcker sig över 100 hektar. Området är känt för att producera några av de finaste röda vinerna i Italien, inklusive Brunello di Montalcino och Rosso di Montalcino.

Fuligni är en familjeägd verksamhet som idag leds av Roberto Fuligni och hans syster Maria Flora. De är kända för att ha en passion för att producera högkvalitativa viner med respekt för miljön och traditionerna i området.

Fulignis viner är gjorda av druvor som odlas på deras egna vingårdar, där man använder en kombination av modern teknik och traditionella metoder för att producera de bästa vinerna. Vinerna har en komplex smakprofil och är kända för sin höga kvalitet och utmärkta balans mellan frukt och syra.

Fuligni producerar flera olika viner, inklusive Brunello di Montalcino, Rosso di Montalcino och en Cabernet Sauvignon-baserad blend som heter S.J. Fuligni. Deras Brunello di Montalcino har fått flera utmärkelser och är känd för sin elegans och struktur. Vinet lagras i minst tre år på ekfat innan det släpps till försäljning.

Fuligni är en av de mest respekterade vinproducenterna i Toscana och deras viner finns på vinlistor på några av de finaste restaurangerna runt om i världen.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du