Filtrera & anpassa

Viner från Frantz Saumon

Innan Frantz Saumon insåg att vin var hans grej, tillbringade han många år som skogsmästare i både Frankrike och Quebec. Så småningom bosatte han sig i sitt hemland Frankrike och bytte karriär och startade sin lilla Domaine i Montlouis sur Loire 2002 ...

Läs mer om Frantz Saumon

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Frantz Saumon

Innan Frantz Saumon insåg att vin var hans grej, tillbringade han många år som skogsmästare i både Frankrike och Quebec. Så småningom bosatte han sig i sitt hemland Frankrike och bytte karriär och startade sin lilla Domaine i Montlouis sur Loire 2002. Att arbeta organiskt och med biodynamiska metoder var ett naturligt val redan från början. Idag har Frantz 6 hektar i Montlouis. Hans huvudfokus är Chenin Blanc, som han har 5 olika vingårdar av, alla med unika terroir. Frantz-filosofin handlar mycket om ”hands on”; han vill göra allt arbetet i sina vingårdar själv. För att kunna producera Sauvignon, rosé och rött vin köper han druvor som odlas ekologiskt från vänner. Frantzs vinframställningsstil handlar ganska mycket om renhet. Han letar efter rena viner och strävar efter torrhet. Han har också en stor talang för att göra Pétillant Naturel. Har du inte provat hans bubblor? De är några av de bästa från den här regionen ...

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du