Filtrera & anpassa

Viner producerade av Francois Pinon

Francois Pinon är en framstående vinproducent från regionen Loire i Frankrike, känd för att producera högkvalitativa viner som har vunnit många priser och utmärkelser. Pinon äger och driver en vingård på 15 hektar i byn Vouvray, som är belägen på den ...

Läs mer om Francois Pinon

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Francois Pinon

Francois Pinon är en framstående vinproducent från regionen Loire i Frankrike, känd för att producera högkvalitativa viner som har vunnit många priser och utmärkelser. Pinon äger och driver en vingård på 15 hektar i byn Vouvray, som är belägen på den östra stranden av floden Loire.

Francois Pinon är en passionerad vinmakare som är välkänd för sin förmåga att skapa viner med karaktär och personlighet. Han arbetar med traditionella metoder och använder endast de bästa druvorna från sin egendom för att producera högkvalitativa viner som uttrycker terroiren och regionens unika karaktär.

Francois Pinon är särskilt känd för sina mousserande viner, som är gjorda enligt den traditionella metoden med handplockade druvor från vingården. Han är också känd för sina vita viner, särskilt Vouvray, som är gjorda av Chenin Blanc-druvor och har en frisk och fruktig smak med en härlig balans av syra och sötma.

Francois Pinons viner har fått internationell erkännande för deras utmärkta kvalitet och unika smakprofil. Pinon själv är en erkänd expert på vinproduktion och har delat med sig av sin kunskap genom att undervisa och föreläsa om vin i Frankrike och runt om i världen.

Sammanfattningsvis är Francois Pinon en välrenommerad vinproducent från regionen Loire i Frankrike, som är känd för sina högkvalitativa viner gjorda enligt traditionella metoder och med stor respekt för terroiren och regionens karaktär. Hans mousserande viner och Vouvray är särskilt kända för sin unika smakprofil och utmärkta kvalitet.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du