Filtrera & anpassa

Viner från Francois Lamarche

Familjen Lamarche har producerat högklassiga viner från odlingar i byn Vosne-Romanée sedan 1797. Sedan ett drygt decennium är det Nicole Lamarche och hennes kusin Nathalie som har full kontroll över egendomen - Nicole sköter vingårdar och vinmakandet ...

Läs mer om Francois Lamarche

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Francois Lamarche

Familjen Lamarche har producerat högklassiga viner från odlingar i byn Vosne-Romanée sedan 1797. Sedan ett drygt decennium är det Nicole Lamarche och hennes kusin Nathalie som har full kontroll över egendomen - Nicole sköter vingårdar och vinmakandet och Nathalie fungerar som general manager.

Domaine Francois Lamarche tillhör de där producenterna som inte bara har fantastiska vingårdar (man äger bland annat hela La Grande Rue - en av fyra så kallade Monopoler - dvs helägda - Grand Cru-vingårdar i Vosne-Romanée samt fantastiska lägen i Echézeaux, Grands Echézeaux, Clos de Vougeot och Suchots) men som dessutom gör allt mer hyllade viner. Under Nicole och Nathalies ledning har kvaliteten förbättrats otroligt och man rankas nu som en av regionens allra bästa vinproducenter.

Viner av den här kvaliteten är förstås inte billiga - därför har vi letat upp ett av deras mest prisvärda viner - ett vin som blandar mjuk och härlig frukt med struktur och elegans. Missade du våra mogna vita Bourgogner? Missa inte det här! :)

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du