Filtrera & anpassa

Viner från France Gonzalvez

Beaujolais fullkomligt vibrerar av dynamiskt liv och har på kort tid gått från en nästa bortglömd vinregion till att vara ett av vinvärldens hetaste områden. Och France Gonzalves är ett av de senaste exemplen på detta. 2004 jobbade hon som ...

Läs mer om France Gonzalvez

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från France Gonzalvez

Beaujolais fullkomligt vibrerar av dynamiskt liv och har på kort tid gått från en nästa bortglömd vinregion till att vara ett av vinvärldens hetaste områden. Och France Gonzalves är ett av de senaste exemplen på detta. 2004 jobbade hon som druvplockare hos Xavier Benier och mötte gänget bakom Jean-Claude Lapalu och inspirerades till att starta eget. Hon startade, som 25 åring 2008, med bara 0,5 hektar i Brouilly. Med tiden lyckades hon köpa till lite mer och ännu lite mer mark så att hon idag har 6,5 hektar utspridda över byarna St Etienne La Varenne, St Etienne Des Oullières, Le Perreon och Blacé. Jordmånen i vingårdarna är varierad - granit, sand och märgel. På kort tid blev hon en av de där som alla pratar om i Naturvinssammanhang. Vinerna är förstås ekologiska och görs med så lite handpåläggning som möjligt - och fullkomligt vibrerar av juiciga, mjuka men ändå strukturrika smaker av bär och terroir. 2017 blev tyvärr hennes sista årgång. 

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du