Filtrera & anpassa

Viner från Fontodi

Fontodi ligger i bergen söder om staden Panzano i hjärtat av Chianti Classico-regionen. Denna 90 hektar stora egendom var i ett helt förfallet tillstånd då det förvärvades av Domiziano och Dino Manetti 1968. Ägarna omplanterade vingårdarna ...

Läs mer om Fontodi

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Fontodi

Fontodi ligger i bergen söder om staden Panzano i hjärtat av Chianti Classico-regionen. Denna 90 hektar stora egendom var i ett helt förfallet tillstånd då det förvärvades av Domiziano och Dino Manetti 1968. Ägarna omplanterade vingårdarna fullständigt och renoverade vinframställningens faciliteter och idag är Fontodi erkända som en av de finaste producenterna i regionen.

Gården drivs nu av Marco och Gioivanni Manetti, skickligt biträdd av vinmakaren Franco Bernabei.


Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du