Filtrera & anpassa

Viner från Feudo Montoni

Feudo Montoni är en framstående vinproducent som är baserad på Sicilien, Italien. Vingården ligger i den pittoreska staden Montoni i hjärtat av Sicilien, där den har varit i drift sedan 1469. Idag ägs och drivs Feudo Montoni av familjen Miceli och är ...

Läs mer om Feudo Montoni

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Feudo Montoni

Feudo Montoni är en framstående vinproducent som är baserad på Sicilien, Italien. Vingården ligger i den pittoreska staden Montoni i hjärtat av Sicilien, där den har varit i drift sedan 1469. Idag ägs och drivs Feudo Montoni av familjen Miceli och är känd för sina högkvalitativa viner.

Feudo Montoni strävar efter att bevara den unika karaktären och smaken av sicilianska druvor, särskilt den inhemska Nero d'Avola-druvan. Vingården har över 80 hektar mark, där de odlar druvor på ett hållbart och organiskt sätt. Deras filosofi är att odla druvor som uttrycker sitt ursprung och terroir på bästa sätt.

Feudo Montoni producerar ett brett utbud av viner, inklusive röda, vita och roséviner. Deras mest kända vin är 'Vigna del Masso', som tillverkas från Nero d'Avola-druvor från en vingård som är över 100 år gammal. Deras andra framstående viner inkluderar 'Lagnusa', en blend av Nero d'Avola och Perricone-druvor, och 'Rose di Adele', en 100% Nero d'Avola rosé.

Vingården har vunnit flera utmärkelser och erkännanden för sina viner, både nationellt och internationellt. Feudo Montoni har också blivit certifierade av Italiens största organisation för hållbarhet inom jordbruket, vilket visar deras engagemang för att bevara miljön och landskapet i Sicilien.

Feudo Montoni är en av de mest framstående vinproducenterna i Sicilien och är känd för att erbjuda högkvalitativa viner som representerar den unika karaktären och smaken av sicilianska druvor.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du