Filtrera & anpassa

Viner från Favia Erickson Winegrowers

Favia Erickson Winegrowers är ett samarbete mellan Annie Favia och Andy Erickson. Deras filosofi är enkel, målet är att skapa själfulla viner som uttrycker den sanna naturen hos de vingårdar som de kommer ifrån. Favia fokuserar på att hitta unika ...

Läs mer om Favia Erickson Winegrowers
Dölj atlas

Mer om viner från Favia Erickson Winegrowers

Favia Erickson Winegrowers är ett samarbete mellan Annie Favia och Andy Erickson. Deras filosofi är enkel, målet är att skapa själfulla viner som uttrycker den sanna naturen hos de vingårdar som de kommer ifrån. Favia fokuserar på att hitta unika vingårdsplatser med jordar, klimat och aspekter som är idealiska för att odla utsökta vindruvor, och att utveckla starka relationer med vinodlare för att perfekta vinodlingsmetoder. Vingårdarna ges en skonsam hantering med minimal intervention och strikt övervakning för att låta druvor tala för sig själva.

Annie, en extraordinär vinodlare och bonde, som sköter vinstockar åt David Abreu, och Andy, en av de mest vördade och respekterade vinmakarna i Napa Valley idag, är det ultimata paret för vinindustrin. När de bestämde sig för att satsa i Coombsville, och bygga sin vingård, sparades inga kostnader och det de har skapat är inget annat än extraordinärt.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du