Filtrera & anpassa

Viner från Fattoria Le Pupille

Det var inte mycket som pågick i Maremma i mitten av 80-talet, då Elisabetta Geppetti tog över familjeegendomen beläggen 10 km från Tyrrenska havet. Då varregionen mest outforskad mark och som dominerades av korkekar, vetefält och skog.Men Elisabetta ...

Läs mer om Fattoria Le Pupille

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Fattoria Le Pupille

Det var inte mycket som pågick i Maremma i mitten av 80-talet, då Elisabetta Geppetti tog över familjeegendomen beläggen 10 km från Tyrrenska havet. Då var regionen mest outforskad mark och som dominerades av korkekar, vetefält och skog.

Men Elisabetta såg en stor potential i området hon älskade efter att ha spenderat många somrar på tidigare nämnda egendomen. Idag kallas hon för "The Lady of Morellino" och är den främsta ambassadören för Maremma och starx bakom i hennes fotspår följer även dottern Clara i samma anda.

 

Vid samma tidpunkt som Elisabeth hade påbörjat sitt era i Maremma så hade omvärlden precis börjat höra talas om begreppet "Super-Tuscan" och Elisabettas mentor Fredi & hans goda vän Giacomo Tachis föreslog att de skulle komplettera Sangiovese vingårdarna med att odla Cabernet Sauvignon, Merlot & Petit Verdot. Detta resulterade i att 1987 så föddes Ikon-vinet Saffredi slogg världen med häpnad. Resten är, som man säger, historia.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du