Filtrera & anpassa

Viner från Fattoria la Parrina

La Parrina ägdes i århundraden av den nobla florensfamiljen Giuntini. Idag ägs den av Marcesa Franca Spinola som råder över 450 hektar som täcker både kustområden och dalar nära byn Grosetto. Området har en mångfald av kryddor, örter och bär med ett ...

Läs mer om Fattoria la Parrina

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Fattoria la Parrina

La Parrina ägdes i århundraden av den nobla florensfamiljen Giuntini. Idag ägs den av Marcesa Franca Spinola som råder över 450 hektar som täcker både kustområden och dalar nära byn Grosetto. Området har en mångfald av kryddor, örter och bär med ett perfekt klimat för druvodling med kyliga havsvindar, varma somrar, bra nederbörd vår och senhöst. Idag är Parrina mer än bara sina karaktäristiska viner. Man driver även stora odlingar av grönsaker och tillverkar ostar av väldigt hög kvalitet.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du