Filtrera & anpassa

Viner från Fattoria dei Barbi

Fattoria dei Barbi är en anrik vinproducent som är belägen i hjärtat av Toscana, Italien. Vinodlingarna sträcker sig över cirka 300 hektar i Montalcino-området och producenten är särskilt känd för sina eleganta och klassiska brunello-viner.Historien ...

Läs mer om Fattoria dei Barbi

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Fattoria dei Barbi

Fattoria dei Barbi är en anrik vinproducent som är belägen i hjärtat av Toscana, Italien. Vinodlingarna sträcker sig över cirka 300 hektar i Montalcino-området och producenten är särskilt känd för sina eleganta och klassiska brunello-viner.

Historien om Fattoria dei Barbi sträcker sig tillbaka till 1700-talet, då familjen Colombini började producera vin på sin egendom. Idag är det Francesca Colombini Cinelli och hennes bror Stefano som driver verksamheten och de har fortsatt att hålla hög kvalitet på vinerna samtidigt som de har moderniserat produktionen.

Fattoria dei Barbi är en av de första producenterna av brunello-vin i Montalcino och de har en lång tradition av att tillverka vin av högsta kvalitet. De använder sig av en kombination av modern teknik och traditionella metoder för att skapa vin som är uttrycksfulla och elegant balanserade. Deras viner är kända för att ha en komplex karaktär och en förmåga att åldras väl.

Utöver brunello-viner producerar Fattoria dei Barbi också andra högkvalitativa viner, såsom rosso di Montalcino och bianco di Toscana. De sätter alltid kvaliteten i fokus och arbetar hårt för att skapa vin som speglar terroiren och traditionerna i området.

Fattoria dei Barbi är inte bara en av de mest framstående vinproducenterna i Montalcino, utan de är också en viktig del av områdets historia och kultur. De välkomnar besökare till sin vackra egendom för att prova vin och uppleva den toskanska gästfriheten.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du