Filtrera & anpassa

Vinerna från Fanti

Fanti är en anmärkningsvärd vinproducent som ligger i hjärtat av Toscana, Italien. Företaget grundades på 1800-talet av en familj som hade en passion för att skapa exceptionella viner med hjälp av de mest avancerade teknikerna och traditionella ...

Läs mer om Fanti

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Fanti

Fanti är en anmärkningsvärd vinproducent som ligger i hjärtat av Toscana, Italien. Företaget grundades på 1800-talet av en familj som hade en passion för att skapa exceptionella viner med hjälp av de mest avancerade teknikerna och traditionella vinmakningsmetoder.

Fanti har en imponerande vinproduktionsanläggning som ligger på en kulle med utsikt över de vackra landskapen i Montalcino. Företagets vinodlingar sträcker sig över mer än 300 hektar av kullar och dalar och omfattar ett brett utbud av druvor, inklusive Sangiovese, Cabernet Sauvignon, Merlot och Syrah.

Företagets vinmakare är passionerade om att skapa viner som uttrycker de mest autentiska smakerna och aromerna av Toscana. För att göra detta använder de bara de bästa druvorna som handplockas från vingårdarna vid perfekt mognad. Vinmakarna använder också en kombination av modern teknik och traditionella metoder för att säkerställa att varje flaska Fanti-vin är en perfekt balans mellan kraft och elegans.

Fanti är mest kända för sina viner av högsta kvalitet från Montalcino, inklusive Brunello di Montalcino och Rosso di Montalcino. Deras Brunello di Montalcino har vunnit flera utmärkelser och erkännanden över hela världen och anses vara en av de bästa Brunello-vinerna som någonsin har skapats.

Sammanfattningsvis är Fanti en av de mest respekterade och kända vinproducenterna i Toscana, Italien. Deras passion för kvalitet och autenticitet har gjort dem till en favorit bland vinälskare över hela världen, och deras viner är en verklig representation av det bästa som Toscana har att erbjuda.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du