Filtrera & anpassa

Viner från Fangareggi

Vitivinicola Fangareggi grundades av Guiseppe Fangareggi så sent 2005 men familjen har gjort Lambrusco i Emilia-Romagna sedan 1800-talet. Idag är också hela familjen involverad i egendomen. Matteo, Guiseppe son är den som är den drivande och ansvarar ...

Läs mer om Fangareggi

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Fangareggi

Vitivinicola Fangareggi grundades av Guiseppe Fangareggi så sent 2005 men familjen har gjort Lambrusco i Emilia-Romagna sedan 1800-talet. Idag är också hela familjen involverad i egendomen. Matteo, Guiseppe son är den som är den drivande och ansvarar för vinmakandet, men Guiseppe och Roberto (Guiseppes bror) tar hand om vingårdarna och Matteos mor, Margherita, sköter alla besök och gästvänlighet. Familjen har totalt 24 hektar spridda på 8 vingårdslägen Reggio-Emilia och Modena. Deet mesta görs för hand och de tillämpar ekologisk vinodling. I källaren används enbart naturlig jäst för den första jäsningen och egendomen producerar 6 olika typer av mousserande vin från Lambrusco.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du