Filtrera & anpassa

Viner producerade av Familia Pachero

Familia Pachero är en välrenommerad vinproducent som är belägen i Murcia, en region i södra Spanien med ett varmt och torrt klimat. Familjens vingårdar ligger i dalen Valle de la Aragona och omges av de imponerande bergskedjorna Sierra de la Pila och ...

Läs mer om Familia Pachero

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Familia Pachero

Familia Pachero är en välrenommerad vinproducent som är belägen i Murcia, en region i södra Spanien med ett varmt och torrt klimat. Familjens vingårdar ligger i dalen Valle de la Aragona och omges av de imponerande bergskedjorna Sierra de la Pila och Sierra del Oro.

Historien om Familia Pachero går tillbaka till början av 1900-talet, när familjens förfäder började odla druvor på gården. Sedan dess har traditionen gått vidare från generation till generation, och idag drivs företaget av bröderna Pedro och Pablo Pachero.

Familia Pachero har ett brett sortiment av viner som inkluderar röda, vita och roséviner. De flesta av druvorna som används kommer från vingårdar som ligger på hög höjd vilket ger en långsam mognadsprocess och högre syrahalt i druvorna. Vinerna är gjorda enligt traditionella metoder och de använder endast de mest moderna teknikerna för att producera högkvalitativa viner.

Familia Pacheros mest berömda vin är La Aragona, en röd blend av druvorna Monastrell, Syrah och Garnacha. Detta vin är välbalanserat och har en djup röd färg med en intensiv doft av mogna röda frukter och en hint av vanilj. På gommen har vinet mjuka tanniner och en frisk syra som gör det till en utmärkt följeslagare till grillade kötträtter eller mogna ostar.

Familia Pachero är en stolt representant för vinproduktionen i Murcia och Spanien. De har vunnit flera priser för sina viner och är kända för sin passion och hängivenhet för att producera högkvalitativa viner med en unik och utsökt smak.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du