Filtrera & anpassa

Viner från Familia Millán

Familia Milln är en vinproducent som är baserad i Mendoza, Argentina. Familjen Milln har en lång tradition av att odla druvor och producera vin, och deras viner anses vara några av de bästa i regionen.Familia Milln grundades av José Milln, en ...

Läs mer om Familia Millán
Dölj atlas

Mer om viner från Familia Millán

Familia Millán är en vinproducent som är baserad i Mendoza, Argentina. Familjen Millán har en lång tradition av att odla druvor och producera vin, och deras viner anses vara några av de bästa i regionen.

Familia Millán grundades av José Millán, en passionerad vinmakare som investerade allt han hade i sin dröm om att skapa högkvalitativa viner. Idag leds företaget av hans son, Santiago Millán, som har tagit över facklan och fortsätter att producera fantastiska viner.

Familia Millán har vingårdar på flera platser i Mendoza, inklusive i Luján de Cuyo, Valle de Uco och Maipú. Dessa regioner anses vara några av de bästa i Argentina för vinproduktion, tack vare deras höjdläge, torra klimat och optimala jordmån. Familia Millán arbetar hårt för att bevara och förbättra miljön i sina vingårdar, och använder hållbara odlingsmetoder för att producera vin på ett ansvarsfullt sätt.

Familia Millán producerar en rad olika viner, inklusive röda, vita och mousserande viner. Deras Malbec-viner anses vara några av de bästa i världen, tack vare den unika kombinationen av terroir och vinmakningstekniker. Familia Millán är också kända för sina Torrontés-viner, som är en unik argentinsk druva som ger friska och aromatiska viner.

Familia Millán strävar efter att producera viner av högsta kvalitet, och deras hängivenhet till vinproduktionen syns i varje flaska. Deras viner är en hyllning till deras arv och passion för vinmakning, och de är en stolt representant för den argentinska vinindustrin.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du