Filtrera & anpassa

Viner från Evening Land Vineyards

Evening Land Vineyard drivs av två av USAs mest namnkunninga vinprofiler Rajat Parr och Sashi Moorman. Med start 2014 tog de över en av Oregonsmest berömda vingårdar, Seven Springs.Vingården är belägen i i Eola-Amity Hills som är den sydligaste och ...

Läs mer om Evening Land Vineyards
Dölj atlas

Mer om viner från Evening Land Vineyards

Evening Land Vineyard drivs av två av USA:s mest namnkunninga vinprofiler Rajat Parr och Sashi Moorman. Med start 2014 tog de över en av Oregons mest berömda vingårdar, Seven Springs.

Vingården är belägen i i Eola-Amity Hills som är den sydligaste och svalaste av de sex underområden som utgör appellationen Willamette Valley i Oregon och planterades redan 1984 av Oregons vinpionjär Al MacDonald.

Sedan starten har Seven Springs varit ”dry farmed”, dvs helt utan bevattning. Vinodlingen är LIVE™-certifierad och omvandlades till biodynamisk vinodling 2007.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du