Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 1-3 dagar! Det är snabbast i Sverige det!

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du
Filtrera & anpassa

Viner från Eschbach-Dornstetter

Vinorten Ingersheim har sedan medeltiden varit känt för sitt unika mikroklimat, som är idealiskt för vinodling. Familjen Eschbach har varit en del av denna vinort sedan 1736, när Joseph Eschbach kom till stan och anställdes som gendarmerikommandant. ...

Läs mer om Eschbach-Dornstetter
Dölj atlas

Mer om viner från Eschbach-Dornstetter

Vinorten Ingersheim har sedan medeltiden varit känt för sitt unika mikroklimat, som är idealiskt för vinodling. Familjen Eschbach har varit en del av denna vinort sedan 1736, när Joseph Eschbach kom till stan och anställdes som gendarmerikommandant. Han köpte bland annat ett av stadens finaste hus, som senare han senare tvingades sälja  när ekonomin blev sämre och som idag istället fungerar som ortens rådhus. 1962 omstrukturerade familjen företaget. De koncentrerade sig på vinodling genom att förvärva mer odlingsmark. Leon Beyer blev en del av familjen Eschbach genom äktenskap 1967, och hans son, Marc Beyer, som senare köpte huset övertog total kontroll över odling och vinproduktion. Idag är det fortfarande familjen Beyer som styr Eschbach-Dornstetter. Utmärkande egenskaper för vinerna är frisk och elegant druvdoft. Smakerna är torra med fin fyllig karaktär. Torra, flotta och klassiska matviner helt enkelt.