Filtrera & anpassa

Viner från Epsilon Wines

I Barossa Valley norr om Adelaide hittar vi detta nystartade projekt. Det var 1994 som paret Aaron Julie Southern köpte dessa fina odlingar i Greenock. 2000 introducerades man till Jaysen och Dan Standish och tre år senare vid en middag beslutade ...

Läs mer om Epsilon Wines

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Epsilon Wines

I Barossa Valley norr om Adelaide hittar vi detta nystartade projekt. Det var 1994 som paret Aaron & Julie Southern köpte dessa fina odlingar i Greenock. 2000 introducerades man till Jaysen och Dan Standish och tre år senare vid en middag beslutade man sig för att göra ett vin tillsammans under namnet Epsilon. Vinet har blivit
rejält hyllat på hemmaplan av främst skribenten James Halliday.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du