Filtrera & anpassa

Viner från Elouan

Joe Wagner är en femte generationens Napa Valley vinmakare med en hängiven passion för verksamheten. 2001 vid nitton års ålder startade han eget och hans passion och naturliga talang för vinframställning blev snabbt uppenbar efter att han startade ...

Läs mer om Elouan

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Elouan

Joe Wagner är en femte generationens Napa Valley vinmakare med en hängiven passion för verksamheten. 2001 vid nitton års ålder startade han eget och hans passion och naturliga talang för vinframställning blev snabbt uppenbar efter att han startade sin egen prisbelönta singelvingård Pinot Noir-etikett, Belle Glos. I januari 2014 bildade Joe Wagner Copper Cane Wine & Provisions, med målet om att hitta nya sätt att erbjuda produkter av högsta kvalitet som tillfredsställer konsumenternas aptit på genuint hantverk. Elouan är ett resultat av den visionen: Oregon Pinot Noir med djup smak, livfullhet och platskänsla.

Namnet Elouan betyder "bra ljus", vilket reflekterar de typiskt svala somrarna, men ändå rikligt med solsken som finns i denna vinodlingsregion på norra halvklotet. Det unika klimatet, mångfalden av jordtyper och det milda solljusets inverkan på druvorna utgör grunden för detta vins nordliga karaktär.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du