Filtrera & anpassa

Viner från Duckhorn Vineyards

I över 30 år har Duckhorn Vineyards producerat förstklassiga viner från Bordeauxdruvsorter i Napa Valley. Känd för banbrytande Merlot, men också sin hyllade Sauvignon Blanc och Cabernet Sauvignon. Odlingarna ligger på de eftertraktade sluttningarna ...

Läs mer om Duckhorn Vineyards

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Duckhorn Vineyards

I över 30 år har Duckhorn Vineyards producerat förstklassiga viner från Bordeauxdruvsorter i Napa Valley. Känd för banbrytande Merlot, men också sin hyllade Sauvignon Blanc och Cabernet Sauvignon. Odlingarna ligger på de eftertraktade sluttningarna på Howell Mountain och är fördelad på sju st anläggningar. Skörden sker när smakerna har nått sin topp och tanninerna är som mjukast. Sensoriska tester utförs. Beslut baseras på smak och utseende. Druvorna kommer från sju olika egendomar runt om Duckhorn som man började köpa in på 1980-talet. Allt för att säkerställa att kvaliteten på druvorna är högsta tänkbara!

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du