Filtrera & anpassa

Viner producerade av Donnafugata

Donnafugata är en av de mest berömda vinproducenterna från Sicilien i Italien. Vinodlingarna grundades 1983 av familjen Rallo och har sedan dess vuxit till en av de mest respekterade och uppskattade vinproducenterna i hela Italien.Namnet Donnafugata ...

Läs mer om Donnafugata

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Donnafugata

Donnafugata är en av de mest berömda vinproducenterna från Sicilien i Italien. Vinodlingarna grundades 1983 av familjen Rallo och har sedan dess vuxit till en av de mest respekterade och uppskattade vinproducenterna i hela Italien.

Namnet Donnafugata betyder 'flyktiga damen' och härstammar från en roman av den sicilianska författaren Tomasi di Lampedusa. Familjen Rallo har använt namnet för att symbolisera deras önskan att producera viner som representerar Siciliens rika kulturarv och traditioner.

Vinodlingarna omfattar över 400 hektar på flera olika platser runt omkring ön, inklusive Marsala, Pantelleria, Contessa Entellina och Vittoria. Deras viner är kända för sin komplexitet och elegans, och de använder traditionella italienska druvsorter som Nero d'Avola, Frappato, Zibibbo och Ansonica för att producera viner av hög kvalitet.

Donnafugatas viner har vunnit flera utmärkelser och har blivit högt rankade av vinexperter över hela världen. De har också engagerat sig för hållbar vinodling och arbetar för att bevara Siciliens naturliga miljö och arv.

Donnafugata är en vinproducent med en rik historia och en passion för att producera högkvalitativa viner som representerar Siciliens unika smaker och kultur.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du