Filtrera & anpassa

Viner från Done Wines

Done Wines är en av de mest framstående vinproducenterna i Valle Central i Chile. Deras vinodlingar sträcker sig över mer än 400 hektar och ligger i regionerna Maipo, Casablanca och Colchagua. Dessa områden anses vara bland de mest gynnsamma ...

Läs mer om Done Wines

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Done Wines

Done Wines är en av de mest framstående vinproducenterna i Valle Central i Chile. Deras vinodlingar sträcker sig över mer än 400 hektar och ligger i regionerna Maipo, Casablanca och Colchagua. Dessa områden anses vara bland de mest gynnsamma vinodlingsregionerna i Chile.

Done Wines grundades år 2004 av två entreprenörer med en passion för vinproduktion och en vision om att skapa viner av hög kvalitet. De har sedan dess utvecklat en varierad portfölj av viner, från friska och fruktiga vita viner till robusta och komplexa röda viner.

Done Wines är mycket stolta över sin hållbarhetsstrategi och arbetar för att minimera sin miljöpåverkan genom att använda hållbara jordbruksmetoder och återvinna vatten och avfall. De har också en socialt ansvarsfull strategi och arbetar för att förbättra livet för lokalbefolkningen genom att erbjuda utbildning och stödja lokala projekt.

De mest kända vinerna från Done Wines inkluderar deras Cabernet Sauvignon, Merlot och Chardonnay, men de producerar också andra intressanta sorter som Carménère och Syrah. Done Wines har fått flera utmärkelser och har blivit rankade bland de främsta vinproducenterna i Chile.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du