Filtrera & anpassa

Vinerna från Donatella Cinelli Colombini

Donatella Cinelli Colombini är en välkänd vinproducent från Toscana i Italien. Hon är en passionerad och engagerad person som har ägnat sitt liv åt vinodling och produktion av högsta kvalitet.Donatella Cinelli Colombini är en fjärde generationens ...

Läs mer om Donatella Cinelli Colombini

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Dölj atlas

Mer om viner från Donatella Cinelli Colombini

Donatella Cinelli Colombini är en välkänd vinproducent från Toscana i Italien. Hon är en passionerad och engagerad person som har ägnat sitt liv åt vinodling och produktion av högsta kvalitet.

Donatella Cinelli Colombini är en fjärde generationens vinproducent som äger två egendomar i Toscana, Fattoria del Colle och Casato Prime Donne. Båda egendomarna ligger i hjärtat av Toscana, nära städerna Montalcino och Montepulciano.

Donatella Cinelli Colombini är också en av de första kvinnliga vinproducenterna i Toscana och har gjort sig känd för att skapa viner som uttrycker regionens unika karaktär. Hon använder endast de bästa druvorna och arbetar med en strikt hållbarhetsfilosofi, vilket gör att hennes viner inte bara smakar fantastiskt, utan också är miljövänliga.

Donatella Cinelli Colombini är också en aktiv förespråkare för kvinnors rättigheter inom vinindustrin. Hon är medlem i flera organisationer som arbetar för att stärka kvinnors roll inom vinodling och produktion.

Donatella Cinelli Colombini har blivit belönad med flera utmärkelser för sina viner, bland annat Gambero Rosso Tre Bicchieri för sitt Brunello di Montalcino vin. Hennes passion och engagemang för vinodling och produktion har gjort henne till en av de mest respekterade vinproducenterna i Toscana och Italien.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du