Filtrera & anpassa

Viner från Domaine Rene Renou

Domaine Rene Renou är en vinproducent från Loire-dalen i Frankrike som har varit verksam i över 50 år. De har byggt sitt rykte på att producera kvalitetsviner som är unika för regionen.Vinodlingarna på Domaine Rene Renou sträcker sig över 18 hektar ...

Läs mer om Domaine Rene Renou

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Domaine Rene Renou

Domaine Rene Renou är en vinproducent från Loire-dalen i Frankrike som har varit verksam i över 50 år. De har byggt sitt rykte på att producera kvalitetsviner som är unika för regionen.

Vinodlingarna på Domaine Rene Renou sträcker sig över 18 hektar, som är planterade med druvsorter som Chenin Blanc, Cabernet Franc och Grolleau. De odlar sina druvor enligt hållbara metoder för att säkerställa att de producerar högkvalitativa druvor som är hälsosamma för människor och miljön.

Företagets signaturviner inkluderar Savennières, en torr och mineralrik Chenin Blanc, och Anjou Villages Brissac, en fruktig och kryddig rödvin som är tillverkad av Cabernet Franc-druvor. Dessutom producerar Domaine Rene Renou en mängd olika andra viner, inklusive roséviner och musserande viner.

Domaine Rene Renou lägger stor vikt vid traditionell vinframställningsteknik. Deras viner är tillverkade av handplockade druvor och de använder en kombination av moderna och gamla tekniker för att skapa viner som representerar det bästa av regionen.

Företagets viner har belönats med flera utmärkelser, inklusive guldmedaljer i prestigefyllda vinprovningar runt om i världen. Domaine Rene Renou är ett utmärkt exempel på en fransk vinproducent som kombinerar tradition och innovation för att producera viner av högsta kvalitet.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du