Filtrera & anpassa

Viner från Domaine Pithon Paille

Jo Pithon startade ett samarbete med sin styvson Jo Paille. Man driver en traditionell Loire-domaine, som började med några hektar vinodlingar som ägdes ägs av Jo Senior, och en ett négociantföretag för att lägga till andra viner från Anjou och även ...

Läs mer om Domaine Pithon Paille
Dölj atlas

Mer om viner från Domaine Pithon Paille

Jo Pithon startade ett samarbete med sin styvson Jo Paille. Man driver en traditionell Loire-domaine, som började med några hektar vinodlingar som ägdes ägs av Jo Senior, och en ett négociantföretag för att lägga till andra viner från Anjou och även Touraine till den nya Pithon-Paille-portföljen. Från början saknade man inte bara vingårdar, men också utrustning, källare och anläggningar. De byggde ett vineri i ett uthus på Chåteau La Fresnaye, som tillhör Philippe Baudin, sedan länge medarbetare till Pithon. 
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du