Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 1-3 dagar! Det är snabbast i Sverige det!

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du
Filtrera & anpassa

Viner från Domaine Pierre Damoy

Egendomen grundades i början av 1900-talet av Julien Damoy. Sedan 1992 är det Pierre Damoy som driver egendomen och vinerna tillhör numer de bästa i området. Man vinifierar inte hela skörden själva, utan behåller endast de absolut bästa druvorna och ...

Läs mer om Domaine Pierre Damoy
Det finns fler viner i Premium!

Här hittar du de bästa vinerna från de bästa producentera.

Hämta Premiumviner
Dölj atlas

Mer om viner från Domaine Pierre Damoy

Egendomen grundades i början av 1900-talet av Julien Damoy. Sedan 1992 är det Pierre Damoy som driver egendomen och vinerna tillhör numer de bästa i området. Man vinifierar inte hela skörden själva, utan behåller endast de absolut bästa druvorna och säljer resten - en lyx som det är få förunnat när det handlar om Grand Cru på denna nivå. Pierre Damoy skördar sina druvor bland de sista i området och det präglar också hans viner som blir djupa och rika med fantastisk hög koncentration av mogen, smakrik frukt.