Filtrera & anpassa

Viner från Domaine Pascal Cotat

Domaine Pascal Ctat är en av de bästa producenterna i Sancerre som gjort sig känd för en småskalig produktion av långlivade kvalitetsviner. Inte minst för Chavignon Rosé Pascal Ctat som kommer från en liten plätt på 0,1 hektar med pinot noir-druvor ...

Läs mer om Domaine Pascal Cotat

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Domaine Pascal Cotat

Domaine Pascal Côtat är en av de bästa producenterna i Sancerre som gjort sig känd för en småskalig produktion av långlivade kvalitetsviner. Inte minst för Chavignon Rosé Pascal Côtat som kommer från en liten plätt på 0,1 hektar med pinot noir-druvor som ger ett vin med en är rik arom, skärpa och lång smak och som med fördel sparas ett par år om man vill och har möjlighet. Vinet har dock inte benämningen Sancerre eftersom det finns bara 0,1 hektar och "namnet" skulle skapa mer pappersarbete än vad det är värt. Pascal Côtat gör också ett kultvin från ett av Sancerres mest berömda områden - en vingård på bara 2,4 hektar som ligger på Monts Damnées (14000 flaskor) som snabb försvinner till en liten grupp finsmakare.
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du