Filtrera & anpassa

Viner från Domaine Nicolas Rossignol

Nicolas är född 1974 och han är femte generationen vinodlare i Volnay. Efter att ha gått i skola i Beaune praktiserade han på Domaine Joseph Voillot i Volnay, Louis Latour samt på Domaine Vieux Telegraphe i Rhonedalen.Nicolas var sedan ivrig att ...

Läs mer om Domaine Nicolas Rossignol

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Domaine Nicolas Rossignol

Nicolas är född 1974 och han är femte generationen vinodlare i Volnay.  Efter att ha gått i skola i Beaune praktiserade han på Domaine Joseph Voillot i Volnay, Louis Latour samt på Domaine Vieux Telegraphe i Rhonedalen. Nicolas var sedan ivrig att komma ut och vidga sina vyer. Han åkte till Sydafrika där han jobbade hos Domaine Boschendahl i Stellenbosch. Därefter åkte han till Bordeaux och Château Cardonne. Tillbaka i Bourgogne igen började han på familjens egendomen för att sedan sälja vin under eget namn. Idag äger han ca 5 ha men köper även en del druvor från sin pappas egendom som tidigare hette Rossignol-Jeanniard. Nicolas sköter vingårdarna ekologiskt och använder sig av en del biodynamisk teknik. 

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du