Filtrera & anpassa

Viner från Domaine Julien Gros

Domaine Julien Gros är en välkänd vinproducent från Bourgogne i Frankrike, som har en stark tradition och historia inom vinframställning. Domaine Julien Gros är beläget i byn Pommard i Cte de Beaune och är kända för att producera några av de finaste ...

Läs mer om Domaine Julien Gros

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Domaine Julien Gros

Domaine Julien Gros är en välkänd vinproducent från Bourgogne i Frankrike, som har en stark tradition och historia inom vinframställning. Domaine Julien Gros är beläget i byn Pommard i Côte de Beaune och är kända för att producera några av de finaste och mest eftertraktade vinerna från Bourgogne.

Domaine Julien Gros ägs och drivs av Julien Gros själv, som är en femte generationens vinmakare. Hans familj har varit involverade i vinproduktion i över 150 år och har en gedigen erfarenhet av att arbeta med de bästa druvorna i området. Julien är passionerad och dedikerad till att skapa viner av högsta kvalitet som speglar terroiren där de kommer ifrån.

Domaine Julien Gros producerar främst röda viner från Pinot Noir-druvor, men de producerar också några vita viner från Chardonnay-druvor. Deras viner är kända för sin komplexitet, elegans och balans, och de har fått höga betyg från ledande vinexperter över hela världen.

Julien Gros är känd för att vara en av de mest innovativa vinmakarna i Bourgogne och han arbetar ständigt med att utveckla nya metoder för att förbättra kvaliteten på sina viner. Han odlar sina druvor enligt ekologiska principer och använder en minimalistisk vinframställningsteknik för att bevara druvornas naturliga smaker och aromer.

Sammanfattningsvis är Domaine Julien Gros en av de mest respekterade vinproducenterna i Bourgogne och deras viner är av högsta kvalitet. Julien Gros är en passionerad och innovativ vinmakare som strävar efter att skapa viner som representerar det bästa av Bourgogne.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du