Filtrera & anpassa

Viner från Domaine Jules Desjourneys

Bakom Jules Desjourneys döljer sig Fabien Duperray, som efter 25 år som agent åt prestigefylda producenter i Bourgogne fick chansen att köpa egen vinmark i Beaujolais. Hans biodynamiska och unika Beaujolais har fått vinvärlden att häpna och ...

Läs mer om Domaine Jules Desjourneys

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Domaine Jules Desjourneys

Bakom Jules Desjourneys döljer sig Fabien Duperray, som efter 25 år som agent åt prestigefylda producenter i Bourgogne fick chansen att köpa egen vinmark i Beaujolais. Hans biodynamiska och unika Beaujolais har fått vinvärlden att häpna och vingårdarna omfattar idag ägor i Fleury, Morgon och Moulin-à-Vent.

Efter tätt samarbete med storheter som Coche-Dury, Perrot-Minot och Domaine Romanée-Conti, är det inte konstigt att vinerna är Bourgogneliknande. Hela vinframställningen är ekologisk. Gamaydruvorna kommer från urgamla stockar, några är över hundra år gamla, och skördeuttaget är extremt lågt.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du