Filtrera & anpassa

Viner från Domaine Jeannine Boutin

Domaine Jeannine Boutin är en anrik vinproducent belägen i den pittoreska byn Cairanne i Rhne-dalen i södra Frankrike. Vinhuset grundades av Jeannine Boutin och drivs idag av hennes son och dotter, Thierry och Isabelle Boutin. Familjen Boutin har ...

Läs mer om Domaine Jeannine Boutin

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Domaine Jeannine Boutin

Domaine Jeannine Boutin är en anrik vinproducent belägen i den pittoreska byn Cairanne i Rhône-dalen i södra Frankrike. Vinhuset grundades av Jeannine Boutin och drivs idag av hennes son och dotter, Thierry och Isabelle Boutin. Familjen Boutin har varit verksam inom vinproduktion i flera generationer och deras expertis är en viktig faktor bakom Domaine Jeannine Boutins framgångar.

Domaine Jeannine Boutin är kända för sina högkvalitativa viner som reflekterar regionens terroir på ett unikt sätt. Vinerna tillverkas huvudsakligen av Grenache, Syrah och Mourvèdre-druvor, som odlas på vingårdar med stenig jordmån och en optimal exponering för solen. Denna kombination av faktorer ger vinerna en karaktäristisk fruktighet och en elegant smakprofil.

Vinproduktionen sker enligt traditionella metoder med största respekt för miljön och de omgivande ekosystemen. Domaine Jeannine Boutin har certifierats som en ekologisk producent och använder sig av biodynamisk odling. Vinerna produceras i små kvantiteter för att säkerställa högsta kvalitet och ge konsumenten en autentisk upplevelse av regionen.

Domaine Jeannine Boutin har vunnit flera priser och utmärkelser för sina viner, vilket stärker deras rykte som en av Rhône-dalens mest prestigefyllda producenter. Besökare kan njuta av en guidad tur i vinodlingarna och vingården, där man får lära sig mer om vinframställningsprocessen och dess historiska betydelse. En provsmakning av deras unika viner är också en upplevelse man inte bör missa vid besök på Domaine Jeannine Boutin.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du