Filtrera & anpassa

Vinerna från Domaine Huet

Domaine Huet är en vinproducent från Loiredalen i Frankrike, känd för att producera några av de finaste vita vinerna i världen. Domänen grundades 1928 av Victor Huet och har sedan dess varit en pionjär inom biodynamisk odling och vinframställning ...

Läs mer om Domaine Huet

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Domaine Huet

Domaine Huet är en vinproducent från Loiredalen i Frankrike, känd för att producera några av de finaste vita vinerna i världen. Domänen grundades 1928 av Victor Huet och har sedan dess varit en pionjär inom biodynamisk odling och vinframställning. Idag leds Domaine Huet av den erfarna vinmakaren Jean-Bernard Berthomé.

Vinerna från Domaine Huet är alla gjorda av Chenin Blanc-druvor och kommer från tre olika vingårdar i Loiredalen - Le Mont, Clos du Bourg och Le Haut-Lieu. Dessa vingårdar har olika jordmåner och klimatförhållanden, vilket ger vinerna olika karaktärer och smaker.

Domaine Huet har alltid strävat efter att producera viner av högsta kvalitet genom att använda hållbara och miljövänliga metoder. Domänen har certifierats av både Ecocert och Demeter för sin biodynamiska odling. Vinerna görs med minimal intervention och utan användning av kemikalier eller tillsatser.

De vita vinerna från Domaine Huet är kända för sin elegans, komplexitet och förmåga att åldras på ett magnifikt sätt. De har ofta toner av citrusfrukter, blommor och mineraler, och balanseras av en frisk syra. Vinerna från Domaine Huet är en perfekt följeslagare till maträtter som skaldjur, fisk och kyckling.

Domaine Huet är en av de mest respekterade vinproducenterna i Loiredalen och har fått många utmärkelser och höga betyg från vinexperter runt om i världen. Om du söker efter exceptionella vita viner från Frankrike är Domaine Huet en producent du definitivt bör upptäcka.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du