Filtrera & anpassa

Viner producerade av Domaine Hudelot Baillet

Domaine Hudelot-Baillet är en välrenommerad vinproducent från Bourgogne i Frankrike som grundades 1981 av Jol Hudelot. Idag leds verksamheten av hans son Dominique Hudelot, som har fortsatt att utveckla och förbättra vinerna med största omsorg. ...

Läs mer om Domaine Hudelot Baillet
Dölj atlas

Mer om viner från Domaine Hudelot Baillet

Domaine Hudelot-Baillet är en välrenommerad vinproducent från Bourgogne i Frankrike som grundades 1981 av Joël Hudelot. Idag leds verksamheten av hans son Dominique Hudelot, som har fortsatt att utveckla och förbättra vinerna med största omsorg.

Domaine Hudelot-Baillet odlar sina vingårdar på totalt 9 hektar i några av de mest prestigefyllda områdena i Côte de Nuits, såsom Chambolle-Musigny, Gevrey-Chambertin och Vougeot. De arbetar med stor respekt för naturen och använder sig av en hållbar och ekologiskt inriktad vinodling. I produktionen används endast naturliga jäststammar, vilket gör att vinerna får en unik och autentisk karaktär.

Domaine Hudelot-Baillet producerar främst röda viner, men även en liten mängd vita viner. Deras röda viner är kända för sin elegans, subtilitet och balans, och anses vara några av de finaste i hela Bourgogne. Vinerna har ofta en delikat doft av röda bär, viol och kryddor, med en mjuk och silkeslen struktur på tungan.

Tack vare sin höga kvalitet och fina smak har Domaine Hudelot-Baillet vunnit flera utmärkelser och uppmärksamhet från kritiker och vinälskare över hela världen. Vinerna säljs främst på auktioner och hos exklusiva vinhandlare runt om i världen, och är ofta svåra att få tag på på grund av sin höga efterfrågan.

Sammanfattningsvis är Domaine Hudelot-Baillet en mycket uppskattad vinproducent från Bourgogne i Frankrike, som har en stark tradition av att producera några av de finaste röda vinerna i världen. Deras viner är kända för sin elegans, subtilitet och balans, och är mycket eftertraktade av vinälskare runt om i världen.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du