Filtrera & anpassa

Viner från Domaine Hubert Brochard

Domaine Hubert Brochard är baserad i byn Chavignol och har bedrivit vinproduktion i fem familjegenerationer. I början av 1900-talet tog Aimée Brochard över egendomen efter sin far för att producera regionens kända getost och odla vinrankor, med hjälp ...

Läs mer om Domaine Hubert Brochard
Dölj atlas

Mer om viner från Domaine Hubert Brochard

Domaine Hubert Brochard är baserad i byn Chavignol och har bedrivit vinproduktion i fem familjegenerationer. I början av 1900-talet tog Aimée Brochard över egendomen efter sin far för att producera regionens kända getost och odla vinrankor, med hjälp av sin make Hubert. Idag har deras tre barnbarn, Daniel, Jean-François och Benoît, tagit över. Sedan år 1977 har de tre bröderna utökat vingårdarna och egendomen består idag av 60 hektar vinodling inom de olika appellationerna Sancerre, Pouilly Fumé och Vin de Pays du Val de Loire. 46 hektar är planterade med sauvignon blanc och 16 hektar med pinot noir. Vinstockarna har en medelålder på 30 till 50 år. 


Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du