Filtrera & anpassa

Viner från Domaine Henri Bourgeois

Domaine Henri Bourgeois är en anrik vinproducent belägen i hjärtat av Loiredalen i Frankrike. Familjen Bourgeois har producerat vin i generationer och har en gedigen kunskap om regionens druvsorter och vinodling.Företaget grundades 1950 av Henri ...

Läs mer om Domaine Henri Bourgeois

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Domaine Henri Bourgeois

Domaine Henri Bourgeois är en anrik vinproducent belägen i hjärtat av Loiredalen i Frankrike. Familjen Bourgeois har producerat vin i generationer och har en gedigen kunskap om regionens druvsorter och vinodling.

Företaget grundades 1950 av Henri Bourgeois och hans hustru. Idag leds verksamheten av deras söner, Jean-Marie och Rémi Bourgeois. Domaine Henri Bourgeois äger idag över 72 hektar vinodlingar runtomkring byn Chavignol, där de odlar druvsorterna Sauvignon Blanc, Pinot Noir och Gamay.

Deras viner kännetecknas av deras unika terroir, som skapar en komplex smakprofil med en perfekt balans mellan friskhet och fruktighet. Deras mest kända vin är Sancerre, som tillverkas av druvan Sauvignon Blanc och är en av de mest uppskattade vinerna från Loiredalen.

Domaine Henri Bourgeois använder moderna tekniker i sin produktion men strävar alltid efter att bevara den traditionella hantverksskickligheten som har gått i arv i generationer. De har en respekt för naturen och en övertygelse om att deras viner är en spegling av områdets unika terroir.

Idag är Domaine Henri Bourgeois en av de mest välrenommerade vinproducenterna i Loire och deras viner finns på vinlistor runt om i världen. De har vunnit många priser för sin kvalitet och är stolta över sin tradition och sitt engagemang för att skapa unika och smakrika viner.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du