Filtrera & anpassa

Viner producerade av Domaine Gayda

Domaine Gayda är en vinproducent som är belägen i Languedoc-Roussillon regionen i södra Frankrike, nära den lilla byn Brugairolles. Domaine Gayda har en relativt kort historia, men har snabbt etablerat sig som en av de mest framstående producenterna ...

Läs mer om Domaine Gayda

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Domaine Gayda

Domaine Gayda är en vinproducent som är belägen i Languedoc-Roussillon regionen i södra Frankrike, nära den lilla byn Brugairolles. Domaine Gayda har en relativt kort historia, men har snabbt etablerat sig som en av de mest framstående producenterna i regionen.

Grundarna Tim Ford och Anthony Record köpte vingården 2004 och har sedan dess fokuserat på att producera högkvalitativa viner med en modern twist. Domaine Gayda har en unik blandning av tradition och innovation, medan man bevarar de gamla vinmakningsteknikerna kombinerar man dem med modern teknologi för att uppnå de högsta kvalitetsstandarderna.

Domaine Gayda odlar en mängd olika druvsorter, inklusive Cabernet Sauvignon, Merlot, Grenache, Syrah, Viognier och Chardonnay. Man producerar ett brett utbud av viner, från klassiska röda och vita viner till roséviner och mousserande viner.

Företagets filosofi är att vinproduktion ska vara hållbar och miljövänlig. Man använder sig av ekologisk odling och har investerat i en miljövänlig vingård med solenergi och återvinning av vatten.

Domaine Gayda är inte bara känt för sin högkvalitativa vinproduktion, utan även för sin vackra plats och den fantastiska utsikten över Pyrenéerna. Vinproducenten har en modern vinkällare, en provningslokal och en restaurang där besökare kan njuta av en avkopplande lunch eller middag tillsammans med en god flaska vin.

Sammanfattningsvis är Domaine Gayda en innovativ och hållbar vinproducent som producerar högkvalitativa viner med traditionella tekniker och modern teknologi. Deras vackra läge och utsikt över Pyrenéerna gör det till en idealisk plats för att uppleva en avkopplande vinprovning och en god måltid i en härlig miljö.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du