Filtrera & anpassa

Viner från Domaine Dujac

En marknadsförare och vinkännare från Paris, Jacques Seysses, köpte egendomen 1968 av Marcel Grallet som ägt den i femtio år. Den vittbereste Jacques Seysses döpte om den till Dujac, efter sitt förnamn. 1990 återtog han också, tillsammans med Aubert ...

Läs mer om Domaine Dujac

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Domaine Dujac

En marknadsförare och vinkännare från Paris, Jacques Seysses, köpte egendomen 1968 av Marcel Grallet som ägt den i femtio år. Den vittbereste Jacques Seysses döpte om den till Dujac, efter sitt förnamn. 1990 återtog han också, tillsammans med Aubert de Villaine, driften på Domaine de Triennes (35 ha). Viner produceras från en rad olika lägen såsom Morey-Saint-Denis med delar av Grand Cru Bonnes Mares, Clos de la Roches och Clos Saint Denis. De gör också Grand Cru Echézeaux och Gevrey-Chambertin Aux Combottes samt kommunviner. Deras vita Morey St-Denis är vida berömt. Vinerna är silkiga, aromatiska och blommiga med komplexitet och förföriska, sensuella Pinot Noir-toner. De olika appellationerna är klart profilerade av sin terroir.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du