Filtrera & anpassa

Viner från Domaine d´Eugenie

När Chateau Latour 2006 förhandlade om att köpa den väl respekte Domaine Rene Engel Vosne-Romanée, stod det klart att de flesta att något unikt var på gång i Bourgogne.Det var första gången en så välkänd tillverkare från Bordeaux etablerade sig i ...

Läs mer om Domaine d´Eugenie

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Domaine d´Eugenie

När Chateau Latour 2006 förhandlade om att köpa den väl respekte Domaine Rene Engel Vosne-Romanée, stod det klart att de flesta att något unikt var på gång i Bourgogne. Det var första gången en så välkänd tillverkare från Bordeaux etablerade sig i Bourgogne. Vinerna har på kort tid placerat sig i toppskiktet bland producenterna i Bourgogne. Frederic Engerer äe ansvarig för vinerna på Domaine d´Eugenie, precis som för vinerna på Chateau Latour i Bordeaux.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du