Filtrera & anpassa

Vinerna från Domaine des Sablonnettes

Domaine des Sablonnettes är en familjeägd vinproducent belägen i Loiredalen i Frankrike. Vingården, som har anor från 1930-talet, omfattar idag cirka 13 hektar och drivs av Thierry och Christine Chancelle.Deras filosofi är att producera viner på ett ...

Läs mer om Domaine des Sablonnettes

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Domaine des Sablonnettes

Domaine des Sablonnettes är en familjeägd vinproducent belägen i Loiredalen i Frankrike. Vingården, som har anor från 1930-talet, omfattar idag cirka 13 hektar och drivs av Thierry och Christine Chancelle.

Deras filosofi är att producera viner på ett så naturligt sätt som möjligt, utan kemikalier eller tillsatser. Manuellt arbete, noggrant urval av druvor och låga skördeuttag är några av deras viktigaste principer. De odlar druvsorter som Cabernet Franc, Grolleau och Chenin Blanc, som passar väl för Loires speciella klimat och jordmån.

Domaine des Sablonnettes producerar ett brett sortiment av viner, inklusive röda, vita och roséviner, och är särskilt kända för sina naturliga mousserande viner. Deras vinframställning är traditionell och handlar om att bevara de naturliga smakerna och dofterna i druvorna. Vinerna är ofta opretentiösa, men har ändå en imponerande komplexitet och elegans.

En annan anmärkningsvärd egenskap hos Domaine des Sablonnettes är deras engagemang för hållbarhet och miljöskydd. De använder biodynamisk odling och producerar vin med så lite påverkan på miljön som möjligt.

Vingården är öppen för besökare och de välkomnar gärna besökare att upptäcka deras vinframställning och smaka på deras prisbelönta viner.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du