Filtrera & anpassa

Viner från Domaine des Miquettes

Efter att ha jobbat i flera år hos en mängd olika inte-så-kända vinrproducenter i Rhne bestämde sigPaul Estve och Chrystelle Varielle att starta en egen Domaine - Domaine des Miquettes 2003 i Saint Joseph i Norra Rhne. Egenomen ligger i byn Cheminas ...

Läs mer om Domaine des Miquettes

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Domaine des Miquettes

Efter att ha jobbat i flera år hos en mängd olika inte-så-kända vinrproducenter i Rhône bestämde sig Paul Estève och Chrystelle Varielle att starta en egen Domaine - Domaine des Miquettes 2003 i Saint Joseph i Norra Rhône. Egenomen ligger i byn Cheminas i södra delen av distriktet och förutom att göra vin så har paret en liten bondgård med grisar, hönor, duvor och lite fruktodling. De har 3,5 hektar vinodlingar som inte täcker deras behov utan de köper även in druvor från andra odlare. De har nyligen köpt en ny vinkällare i grannbyn Secheras där de ocså jobbar för att öppna en vinbar.

I vingården har Paul och Chrystelle jobbat ekologiskt sedan starten och det tunga arbetet görs med hjälp av häst. Alla viner görs så naturligt som möjligt och de har experimenterat med amforor sedan 2008 och sedan 2011 så görs så gott som alla viner i amforor. Bästa vingården, Madloba, planterades 2004 med en gammal syrahklon (selection massale) och den branta terrasserade sluttningen ger verkligen en annan typ av syrah än övriga jordplättar. 2005 planterade de 0,5 hektar syrah i Ardeche och de senaste experimenten involverar en del georgiska druvsorter som de planterat i närheten av deras hus. 

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du