Filtrera & anpassa

Viner producerade av Domaine des Huards

Domaine des Huards är en välkänd vinproducent som ligger i regionen Loire i Frankrike. Vinproducenten har funnits sedan 1846 och har genomgått flera förändringar sedan dess. Idag drivs vingården av bröderna Jean och Franois-Nol Gauthier.Denna vingård ...

Läs mer om Domaine des Huards

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Domaine des Huards

Domaine des Huards är en välkänd vinproducent som ligger i regionen Loire i Frankrike. Vinproducenten har funnits sedan 1846 och har genomgått flera förändringar sedan dess. Idag drivs vingården av bröderna Jean och François-Noël Gauthier.

Denna vingård har en unik stil med att producera sina viner. Vingårdarna är biodynamiska och produktionen är helt ekologisk. Allt arbete på vingården görs manuellt och med största respekt för naturen. Vinproducenten Domaine des Huards arbetar enbart med druvsorten Cour-Cheverny, som är en lokal druva som enbart odlas i Loire-dalen.

Deras viner är kända för sin elegans och fräschör, med en subtil fruktighet och tydlig mineralitet. De röda vinerna är lätta och fruktiga, medan de vita vinerna är friska med en fin syra. Domaine des Huards producerar också mousserande viner som är lätta, friska och perfekta för alla tillfällen.

Vinerna från Domaine des Huards har fått flera utmärkelser för sin kvalitet och unika smak. Vingården har även fått erkännande för sin ekologiska produktion och sitt engagemang för att bevara och skydda miljön.

Sammanfattningsvis är Domaine des Huards en vingård med en lång historia och en unik stil. De producerar högkvalitativa viner med en tydlig smakprofil och har ett starkt fokus på ekologisk produktion och hållbarhet.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du