Filtrera & anpassa

Viner från Domaine des Heritiers du Comte Lafon

Dominique Lafon är en levande legend. Med bas i Meursault i Bourgogne gör han vin som hela världen vill ha fingrarna i Jancis Robinson kallar honom The king of Meursault. De allra förnämaste får man ge många tusen kronor flaskan för om man snällt ...

Läs mer om Domaine des Heritiers du Comte Lafon

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Domaine des Heritiers du Comte Lafon

Dominique Lafon är en levande legend. Med bas i Meursault i Bourgogne gör han vin som hela världen vill ha fingrarna i (Jancis Robinson kallar honom ”The king of Meursault”). De allra förnämaste får man ge många tusen kronor flaskan för – om man snällt står i kö och väntar på en allokation! 
Historien bakom ”Les Héretiers” är i grund och botten ganska enkel. Meursault-egendomen Comtes Lafon involverar ett komplext ägarskap med ett gäng släktingar som blandar sig i alla beslut utom själva vinmakningen och njuter gott av Dominique’s hårda slit. Så för att ha ett litet eget projekt, något som bara var hans, köpte han en i 1999 egendom i Milly-Lamartine i  Mâcon. Nästan automatiskt, redan innan han började göra vin hade områdets rykte (och priserna på druvor och vin) dubblats! Han gav ett helt område legitimitet, och vinerna har inte gjort någon besviken. Idag är det Caroline Gon som står för vinmakningen, med Dominique som överser operationen. Alla vinmarker odlas biodynamiskt, vilket var en rörelse Lafon också var med till att legitimera. 

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du