Filtrera & anpassa

Viner från Domaine des Baumard

Domain des Baumard tillhör stjärnorna i Loire och ligger 20 kilometer från Angers i Roche sur Loire. Här gör man viner från klassiska distrikt som Savennires, Cteaux du Layon och Quarts de Chaume - och alltid med druvsorten chenin blanc i fokus ...

Läs mer om Domaine des Baumard

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Domaine des Baumard

Domain des Baumard tillhör stjärnorna i Loire och ligger 20 kilometer från Angers i Roche sur Loire. Här gör man viner från klassiska distrikt som Savennières, Côteaux du Layon och Quarts de Chaume - och alltid med druvsorten chenin blanc i fokus.

Sedan 1987 är det Florent Baumard som leder egendomen. Han är upplärd sav en av Frankrikes mest erkända vinmakare - Jean Jacques Vincent från Chateau Fuissé. Alla viner görs i princip från samma klasar och man skördar druva för druva allt eftersom de mognar - från fräscha ”gröna” druvor till sent skördade ihopskrumpnade druvor som angripits av ädelröta. 

Bland vinerna hittar vi bland annat den fantastiska Clos du Papillon från Savennières som görs på ekologisk frukt och har en otrolig lagringspotential men också en söt Quarts de Chaume i världsklass. Domaine Baumard gör också ett rött vin kallat Clos de la Folie som görs på en blandning av cabernet franc och cabernet sauvignon. 


Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du