Filtrera & anpassa

Viner från Domaine de Villeneuve

Fram till 1993 ägdes fastigheten av Madame Veuve Arnaux. Philippe du Roy de Blicquy från Paris som hade arbetat i reklambranschen letade efter en domän någonstans i Frankrike och då Domaine Villeneuve var till salu köpte han det tillsammans med en ...

Läs mer om Domaine de Villeneuve

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Domaine de Villeneuve

Fram till 1993 ägdes fastigheten av Madame Veuve Arnaux. Philippe du Roy de Blicquy från Paris som hade arbetat i reklambranschen letade efter en domän någonstans i Frankrike och då Domaine Villeneuve var till salu köpte han det tillsammans med en vän från Paris Stanislas Wallut. Vingårdarna täcker endast 8,4 hektar. De var mycket gamla och i ett tillstånd av vanvård. Den mycket dynamiska Roy de Blicquy fick allt i ordning i vingårdarna och i källare. Och vinerna har börjat skapa sig ett fint ryckte. När han 2003 (66 år gammal) började få hälsoproblem och beslutade att koncentrera sina många aktiviteter från en annan plats, sålde han sin del av Domaine Villeneuve till Wallut. Vinodlingen är biodynamisk och certifierad från ECOCERT. 
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du