Filtrera & anpassa

Viner från Domaine de la Garenne

Öster om staden Bourges ligger Sancerre med sina 2400 hektar. Här finns några byar som har rätten att sätta ut appellation Sancerre på etiketten. Familjen Reverdy håller till i Verdigny, där Domaine de la Garenne på de vackra sluttningarna. Grundaren ...

Läs mer om Domaine de la Garenne

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Domaine de la Garenne

Öster om staden Bourges ligger Sancerre med sina 2400 hektar. Här finns några byar som har rätten att sätta ut appellation Sancerre på etiketten. Familjen Reverdy håller till i Verdigny, där Domaine de la Garenne på de vackra sluttningarna. Grundaren Jean-Louis Reverdy planterade de första vinrankorna 1820 men det skulle dröja ända till 1960-talet innan egendomen fick upp ett anseende. Sedan dess har man moderniserat rejält. Idag förfogar man över 12 hektar där 9 hektar är uppodlade med sauvignon blanc och de resterande 3 hektaren med pinot noir för rött och rosé.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du