Filtrera & anpassa

Viner från Domaine de la Croix Senaillet

Domain de la Croix Senaillet ligger i den lilla byn Davayé i södra Bourgogne, strax väster om floden Sane i närheten av Mcon.Här har familjen Martin odlat sina viner i snart 50 år. 2003 påbörjade man en omställning till ekologisk odling och i dag ...

Läs mer om Domaine de la Croix Senaillet

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Domaine de la Croix Senaillet

Domain de la Croix Senaillet ligger i den lilla byn Davayé i södra Bourgogne, strax väster om floden Saône i närheten av Mâcon. Här har familjen Martin odlat sina viner i snart 50 år. 2003 påbörjade man en omställning till ekologisk odling och i dag räknas man till en av de främsta producenterna av ekologiska viner i området. Namnet på egendomen kommer från det kors som borgmästare Benoit Senaillet lät resa i trakten under 1800-talet, efter att flera kors bränts under den franska revolutionen. Korset restes åter för att beskydda människorna och vinerna från Davayé.

Domain de La Croix Senaillets vingårdar omfattar över 25 hektar och är utspridda utmed kullarna som omger byn. De skilda gårdarna har med andra ord mycket olika odlingsförutsättningar, varför Domain de la Croix Senaillet kan ta fram en mängd olika viner - trots att de enbart odlar chardonnay. Alla viner får dock ligga 10 månader på sin jästfällning innan de buteljeras, för att få en krämigare textur.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du