Filtrera & anpassa

Viner från Domaine de la Cote de l Ange

Familjen Mestre är bland de äldsta i Chteauneuf-du-Pape. Monique och Jean Claude Mestre grundlade sin egen vingård med instockarna från Cteau de lAnge på sextiotalet och tog över familjemärket. Sedan 1988 sköter deras dotter Corinne och hennes man ...

Läs mer om Domaine de la Cote de l Ange
Dölj atlas

Mer om viner från Domaine de la Cote de l Ange

Familjen Mestre är bland de äldsta i Châteauneuf-du-Pape. Monique och Jean Claude Mestre grundlade sin egen vingård med instockarna från Côteau de l'Ange på sextiotalet och tog över familjemärket. Sedan 1988 sköter deras dotter Corinne och hennes man Yannick Gasparri Le Domaine de la Côte de l'Ange och från och med skörden 2017 arbetar även deras son Jules i familjeföretaget. 

Vingårdarna sköts så långt som möjligt utan användning av bekämpningsmedel och man praktiserar istället en metod som kallas sexuell förvirring. Behållare med kvinnliga fjärilsferomoner sprids strategiskt i vingården för att förvirra manliga fjärilar och förhindra att de kan föröka sig och skada druvorna.

Alla vinerna görs med hjälp av termoregulering och remontage (överpumpning). De röda lagras sedan cementtankar. De vita lagras på 70% i termoreglerade rostfria ståltankar och 30% i nya ekfat.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du