Filtrera & anpassa

Viner från Domaine de la Cote

Detta är en av de yngsta vinerierna i Kalifornien men samtidigt ett av de på senare tid mest omtalade. Toppsommelieren Rajat Parr och vinmakarstjärnskottet Sashi Moorman hade jobbat tillsammans tidigare för Evening Land och sedan 2011 har de Domaine ...

Läs mer om Domaine de la Cote
Dölj atlas

Mer om viner från Domaine de la Cote

Detta är en av de yngsta vinerierna i Kalifornien men samtidigt ett av de på senare tid mest omtalade. Toppsommelieren Rajat Parr och vinmakarstjärnskottet Sashi Moorman hade jobbat tillsammans tidigare för Evening Land och sedan 2011 har de Domaine de la Cote tillsammans med syftet att göra mineraldrivna viner med en tydlig känsla för plats. Deras filosofi är att odla ekologiskt, inte tillsätta något och inte heller ta bort något - klassiskt vinmakande med andra ord.
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du